Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz).

Site-ul Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz) este operat de societatea Majore Online S.R.L., cu sediul in Str. Meteor nr. 69 B, Cluj, Cluj Napoca, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/2056/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.
Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

Administratorul site-ului Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Site-ul web www.confectiigravide.ro detinut de MAJORE ONLINE S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:
• OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
• OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
• Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
• Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Confectiigravide (confectiigravide.shopmania.biz) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.confectiigravide.ro apartin S.C. MAJORE ONLINE S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii MAJORE ONLINE S.R.L. care administreaza site-ul.
Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare.

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau.
Clientii vor fi intotdeauna informati telefonic daca un produs este sau nu este in stoc, in cat timp se va procesa comanda si livrarea. Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.
Produsele comercializate prin intermediul www.confectiigravide.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii produsele vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala sau de bon fiscal.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv MAJORE ONLINE SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a www.confectiigravide.ro
Preturile afisate sunt finale. Pretul de achizitie tiparit pe factura sau bon fiscal va fi acelasi cu cel stabilit in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Mentiuni importante

In cazul persoanelor care creeaza incidente neplacute/grave la plata ramburs a comenzii, ne vom rezerva dreptul in viitor de a decide daca vom mai efectua livrari online.
La primirea coletului, acesta va fi examinat de catre cumparator si va completa un proces verbal
de constatare daca deteriorarea este din culpa curierului. Doar in aceste conditii va putea beneficia de inlocuirea produselor deteriorate.
Reclamatiile ulterioare in aceste cazuri sunt nule.
Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
Comercializarea produselor din magazinul online www confectiigravide.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Statutul de utilizator

Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces la contul pe care vi l-ati creeat in acest site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator / adresa de email fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de accord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti in deplina cunostinta de cauza ca pentru orice utilizare a site-ului nostru, pentru orice comenzi facute din contul dumneavoastra in acest site sunteti pe deplin responsabil. In momentul in care va creati un cont aveti obligatia sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra asa cum sunt specificate in campurile de inregistrare ca utilizator.
In cazul in care consideram ca ati incalcat aceste obligatii, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Anulare comanda

MAJORE ONLINES.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:
• datele furnizate de catre Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;
• Cumparatorul nu este de acord cu modalitatea de transport pusa la dispozitie de catre. MAJORE ONLINE S.R.L.

Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web confectiigravide.ro este detinut si administrat direct de catre MAJORE ONLINE S.R.L. si are sediul social inregistrat la adresa: Str. Meteor nr. 69 B, Cluj Napoca.
Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J12/2056/2016
Codul unic de Inregistrare este RO 36113221
Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.
Societatea MAJORE ONLINE S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.confectiigravide.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel MAJORE ONLINE S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@confectiigravide.ro