Despre noi

A fi gravidă nu mai este de mult sinonimul hainelor largi, fără nici o formă, purtate numai pentru a ascunde burtica. Astăzi, există articole vestimentare special create pentru viitoarele mămici, haine care oferă confort, dar și încredere de sine prin croiuri simple și mulate.

Noi, Confecții pentru Gravide Ma’Jore, venim în ajutorul tău, cu articole vestimentare special confecționate pentru această perioadă minunată din viața ta. Nu trebuie să porți haine largi, pentru a ascunde unele modificări ale corpului care apar odată cu sarcina, ci trebuie să te simți confortabilă și încrezătoare purtând haine la modă, viu colorate și perfecte pentru toată perioada sarcinii.

Nu renunță la stilul tău vestimentar și nu îți fie frică să încerci articole noi de îmbrăcăminte care să evidențieze frumusețea ta atât cea exterioară, cât și cea interioară. Colecțiile pe care ți le-am pregătit cuprind haine cu linii moderne din fibre naturale, colorate, dar cu adaptare pentru sarcină, care pot fi purtate și imediat după sarcină și cu mult după aceea.

Poți purta orice fel de articol vestimentar, începând de la rochii și sarafane până la pantaloni și colanți. Colecția noastră cuprinde rochii, pantaloni, salopete, bluze, cămăși, sarafane, fuste, tricouri și colanți, care pot fi asortate între ele și pot fi purtate cu orice fel de încălțăminte. Acoperim toate activitățile de zi și de seară pe care obișnuiești să le faci, oferindu-ți haine pentru birou, plimbări, activități fizice și diferite ocazii.

Și pentru că ajutăm viitoare mămici să se simtă bine în pielea lor de peste 15 ani, am trecut și noi prin această perioadă frumoasă a vieții. Astfel, am învățat să înțelegem mai bine necesitatea unei garderobe cât mai potrivite, care să transmită starea noastră de spirit celor din jur.

Pune-te în valoare și prin vestimentație, privește partea plină.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

  • suntem un producător din Cluj Napoca, Romania
  • avem o echipa cu experiență și pasionată
  • suntem prezenți în domeniul confecțiilor din anul 1998, iar din 2007 producem doar confecții pentru gravide
  • toate produsele și tiparele Ma'Jore sunt testate și corectate pe gravide
  • suntem în trend, folosim culorile și tendințele din fiecare an, de aceea avem ediții limitate