Calitatea materialelor

Calitatea și compoziția materialului sunt unul dintre cei mai importanți factori atunci când îți cumperi un produs de îmbrăcăminte. Produsele Ma’Jore sunt fabricate din diferite materiale, astfel încât să satisfacă gusturile și preferințele tuturor femeilor, dar în același timp sunt haine de calitate foarte bună pentru a permite o purtare și o întreținere ușoară.

Prezența pe piață și experiența de peste 15 ani ne ajută să alegem cele mai bune materiale și să concepem haine care să se potrivească noii siluete de gravidă. Materialele pe care le folosim sunt bumbac, vâscoză, poliester și în , fiind folosite în diferite combinații în funcție de tipul de îmbrăcăminte pe care îl concepem. Hainele din poliester au o rezistentă ridicată împotriva sifonării, nu se decolorează repede, sunt mai durabile și foarte ușor de întreținut. Cele din materiale naturale precum bumbacul sunt haine cu țesătură neelastică, nu provoacă alergii și se mulează foarte bine pe corp. Hainele pe care la fabricăm din in sau din combinații diferite de in și alte materiale sunt piese de îmbrăcăminte lejere și răcoroase, perfecte pentru zilele călduroase. Majoritatea obiectelor noastre vestimentare conțin elastan, elasticitatea hainelor fiind o condiție necesară la hainele de gravide.

Calitatea bună a materialelor din care sunt fabricate hainele Ma’Jore și diferitele culori disponibile precum alb, roșu, negru, bleumarin, albastru denim, crem, bej, roșu somon, diverse printuri îți vor satisface și cele mai fine gusturi. Nu uita, în timpul sarcinii nu trebuie să te ascunzi după haine largi și negre, ci trebuie să te simți frumoasă și atrăgătoare în continuare. Starea ta de spirit se transmite și bebelușului tău, iar Ma’Jore te ajută să îți exprimi fericirea prin haine colorate și calitative.