Home » Sarcina » Greșeli vestimentare pe care le fac femeile în timpul sarcinii

Greșeli vestimentare pe care le fac femeile în timpul sarcinii

Greseli_vestimentare_sarcina

Perioada sarcinii este considerată a fi una dintre cele mai frumoase și mai importante din viața unei femei. Pe parcursul celor 9 luni, viitoarea mămică experimentează trăiri unice, a căror emoție nu poate fi comparată cu nicio altă experiență trăită într-un alt context. Pentru multe dintre viitoarele mămici, aceasta reprezintă o perioadă în care trebuie să acorde o atenție sporită propriului organism, însă este și momentul în care trebuie să se răsfețe și să întreprindă cât mai multe activități care le fac fericite și împlinite.

Una dintre activitățile pe care, cu siguranță că le iubești și tu, este shopping-ul, iar ca acesta să fie productiv, ținem să îți reamintim faptul că burtica ce crește în fiecare zi trebuie pusă în evidență, și nu ascunsă sub haine largi. Știm că există îmbrăcăminte care poate crea dezavantaje, așa că îți prezentăm 3 dintre cele mai comune greșeli vestimentare pe care le poți face atunci când ești însărcinată:

  1. Alegi mărimi nepotrivite

Două dintre dezavantajele pe care le poți crea în raport cu propriul corp se referă la extremele în care riști să cazi dacă nu îți asculți organismul. Din dorința de a scoate în evidență frumusețea sarcinii, multe dintre femei tind să exagereze cu materiale mulate pentru care optează și să poarte haine care, deși sunt frumoase și avantajează din punct de vedere estetic, pot crea un disconfort major care influențeză negativ starea de spirit a mamei și confortul bebelușului.

La polul opus, multe dintre femeile care află că sunt însărcinate se grăbesc să achiziționeze un număr impresionant de rochii și bluze largi, fără a putea cunoaște evoluția pe care o vor avea burtica și corpul pe parcursul celor 9 luni. Hainele largi pot fi foarte confortabile, dar pot crea și frustrări pentru o femeie cochetă. Sfatul nostru este să achiziționezi treptat haine potrivite mărimii tale, în funcție de schimbările prin care trece corpul tău, având în vedere faptul că nu există două sarcini identice.

  1. Alegi materiale necorespunzătoare

Din dorința de a arăta impecabil chiar și pe perioada sarcinii, poți face greșala de a opta pentru articole vestimentare realizate din materiale rigide, care nu doar că vor crea un disconfort fizic, dar nu vor pune în valoare formele frumoase pe care le dobândești în această perioadă. Sfatul nostru este să optezi pentru îmbrăcăminte elastică, realizată din bumbac și elastan care nu vor face altceva, decât să te ajute să te simți și să arăți minunat.

  1. Porți pantofi cu toc înalt în ultimele luni de sarcină

Deși sfatul nostru este să fii și pe parcursul sarcinii o femeie cochetă, care poartă ținute moderne, recomandarea Ma’Jore, dar mai cu seamă a medicului este să renunți la pantofii cu toc, care vor afecta gleznele, coloana vertebrală și articulațiile, în general, care sunt mult mai slăbite în această perioadă. Recomandarea Ma’Jore este să investești într-o pereche de încălțări comode, care să îți asigure permanent tot confortul de care tu și bebelușul tău aveți nevoie.

Atunci când ești însărcinată strălucești și emani o frumusețe unică. Lasă aceste particularități să iasă în evidență, îmbrăcându-ți formele în materiale simple și confortabile. Fă în așa fel încât sănătatea ta și cea a bebelușului să fie pe primul loc, dar nu uita să ieși în evidență cu ajutorul unor ținute chic, accesorizate pe măsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *