Home » Sarcina » Cum compui o ținută pentru petrecerea de Revelion dacă ești însărcinată?

Cum compui o ținută pentru petrecerea de Revelion dacă ești însărcinată?

Majoritatea femeilor însărcinate radiază pe parcursul celor nouă luni, însă întâmpină dificultăți în a face lucrurile diferit față de cum au fost obișnuite. La trecerea dintre ani fiecare femeie dorește să atragă priviri, însă ce e de făcut atunci când o burtică voluminoasă pare să umbrească strălucirea siluetei de altă dată? E simplu, alegi o ținută care să îți complimenteze formele corpului și personalitatea, făcându-te să te simți fabulos.

Optează pentru materiale de calitate

Un aspect important de care trebuie să ții cont atunci când alegi piesele vestimentare este materialul din care acestea sun confecționate. Cu siguranță că atunci când desfășori activități zilnice preferi bumbacul organic sau alte tipuri de fibre naturale. Pentru evenimentele importante din viața ta, poți opta pentru un articol vestimentar din catifea, material asociat cu feminitatea, potrivit în contextul unei petreceri de seară. Fluiditatea unei rochii din catifea va îmbrăca armonios silueta permițând burticii să iasă în evidență.

Alege imprimeuri și culori

Dacă petrecerea la care ești invitată are loc într-un cadru formal, nu ai motive să alegi o ținută banală. Optează pentru materiale cu structură și croială office, dar asigură-te că porți culori vibrante. Îndrăznește să faci combinații de nuanțe care îți vor influența pozitiv starea de spirit. De exemplu, galbenul este culoarea ce acaparează complet, asociată cu creativitatea, iar roșu accelerează bătăile inimii și este purtat de oameni dinamici.

Alătură piese cu croială unică

Dacă nu ești adepta culorilor vibrante și te regăsești în piese vestimentare albe sau negre, acordă atenție croielii. Poți îmbrăca un articol deosebit indiferent de tipul petrecerii sau locul în care aceasta se desfășoară. Rochia de tip empire cu talia foarte înaltă cu o lungime medie va atrage atenția asupra picioarelor și a bustului, dând un efect de suplețe corpului.

Adaugă accesorii

Indiferent de textura materialului sau de nuanța acestuia, nu renunța la accesorii. Rolul lor în cadrul unei ținute bine compuse este acela de instrument de comunicare. „Vorbesc” despre tine și atrag sau distrag atenția. Fii atentă, însă, la statura ta și la dimensiunea bijuteriilor. Cele masive sunt făcute pentru a atrage atenția, fără îndoială, însă nu trebuie să exagerezi pentru a nu risca să ruinezi complet outfit-ul. Optează doar pentru un accesoriu statement și câteva bijuterii lucrate în stil minimalist și nu vei da greș. Nici accesoriile precum pantofii sau geanta nu trebuie neglijate. Încălțările de tipul Mary Jane cu un toc gros oferă suport piciorului, dar și stabilitate.

Acordă atenție detaliilor

O culoare puternică, un croi unic și un accesoriu masiv pot face ca ținuta ta să atragă toată atenția în seara de Revelion, însă nu și dacă sunt combinate toate de-odată. Trebuie să fii atentă la echilibrul ținutei, să scoți în evidență anumite aspecte, minimizând altele. Deseori mai mult înseamnă, de fapt, mai puțin. Intenția ta este să compui o ținută în care să te simți fantastic, nu să îmbraci în același timp toate piesele impresionante din garderoba ta. Acest lucru avea un impact puternic asupra celorlalți invitați, însă nu în sens pozitiv.

A fi la modă înseamnă de cele mai multe ori să porți ceea ce ți se potrivește din punct de vedere fizic și al personalității. O ținută echilibrată cu un aer sofisticat e tot ce ai nevoie pentru a te simți bine alături de bebelușul tău la petrecerea de Revelion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *