Home » Sarcina » Am lansat colecția de primăvară-vară 2018!

Am lansat colecția de primăvară-vară 2018!

MaJore_colectiaprimavara

Odată cu venirea primăverii, Ma’Jore lansează noi articole vestimentare pentru tine! În acest an, am ales să te surprindem cu idei creative pe care le-am pus în practică, realizând cele mai confortabile și versatile piese vestimentare, pe care le poți purta în sezonul cald.

Ideile creative fac parte dintr-un concept menit să satisfacă dorințele fiecărei femei, indiferent dacă stilul predominant este unul elegant, casual sau sport. Am acordat atenție detaliilor, ele fiind cele care fac întotdeauna diferența. Am ales cele mai potrivite materiale, le-am croit în forme sofisticate, iar acum te provocăm să le încerci în cele mai îndrăznețe combinații.

Confortul reprezintă fundamentul tuturor deciziilor pe care le iei atunci când trebuie să achiziționezi haine pe perioada sarcinii. De aceea, ne-am asigurat că oricare ar fi criteriile în funcție de care îți alegi imprimeul, textura materialului sau culoarea predominantă, acesta va fi întotdeauna un produs confortabil. Fie că este vorba despre o rochie, o salopetă ori o pereche de pantaloni smart casual, vei avea libertatea de mișcare de care ai nevoie.

Materialul pentru care optezi este cel de-al doilea lucru la care trebuie să te gândești atunci când alegi un articol vestimentar. Cu siguranță că atunci când temperaturile sunt mai scăzute, alegi haine care să-ți protejeze corpul și să îți țină de cald. Însă atunci când vine vorba de sezonul cald, trebuie să acorzi o importanță sporită țesăturii pe care o alegi, pentru că sarcina aduce cu sine o serie de modificări ale corpului, care duc deseori la disconfort. De aceea am integrat în colecția noastră articole precum bluzele din bumbac care lasă pielea să respire.

Croiul este aliatul tău de încredere! Atunci când silueta ta își modifică proporțiile în perioada maternității, este ideal să îți pui în valoare formele de invidiat. Modul în care sunt croite anumite piese vestimentare reprezintă un atu, indiferent de gusturile tale în materie de modă. Chiar dacă stilul tău este unul simplu, o rochie accesorizată cu tul si aplicații din flori este alegerea potrivită pentru nenumărate ocazii speciale din viața ta.

Alăturarea de texturi este un aspect relevant în compunerea unei ținute creative. Așa că noi ți-am ușurat munca și orice ai decide să porți, vei fi relaxată și zâmbitoare pentru că te vei simți excelent. Astfel, nu îți rămâne decât să alegi imprimeul care te reprezintă cel mai bine. Dacă vrei să ieși la masă cu prietenele tale și intenționezi să ieși în evidență, îți recomandăm să optezi pentru un imprimeu sofisticat în culori vibrante, iar dacă trebuie să iei parte la un eveniment care necesită o ținută elegantă, cu siguranță că vei atrage toate privirile asupra ta dacă alegi o rochie în tonuri mai închise la culoare.

Întreaga colecție vestimentară a fost gândită pentru a îmbina calitatea estetică a produselor cu cea funcțională. Astfel că, multe dintre modelele realizate sunt perfecte pentru a fi folosite și în timpul alăptării. Te invităm să încerci cele mai curajoase combinații și să ne spui pe pagina noastră de Facebook cât de confortabil este să fii viitoare mămică!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *